koopplein-marktplaats-apeldoornapeldoorn nieuws, apeldoorn.media, apeldoorn sportregiokrant

Advertenties

DE GROTE DAG6 april 2018
14 dagen te gaan.

Volg me op Twitter

112 PRIO

SPONSOREN

  • Truckfotografie,nl&BeFotografie

  • [powr-multi-slider id=1f8a20ec_1477390987]
  • [powr-multi-slider id=edbcf0f1_1467666100]
  • [powr-multi-slider id=8479e422_1488901256]

Sponsoren

[powr-multi-slider id=8479e422_1488901256][powr-multi-slider id=edbcf0f1_1467666100]

DE GROTE DAG6 april 2018
14 dagen te gaan.

Volg me op Twitter

112 PRIO

SPONSOREN

  • Truckfotografie,nl&BeFotografie

  • [powr-multi-slider id=1f8a20ec_1477390987]
  • [powr-multi-slider id=edbcf0f1_1467666100]
  • [powr-multi-slider id=8479e422_1488901256]

Sponsoren

[powr-multi-slider id=8479e422_1488901256][powr-multi-slider id=edbcf0f1_1467666100]

dierennood

Vrienden van Dierennood

APELDOORN – In 2008 is Apeldoorn Nieuws begonnen als digitale krant waarbij de redactie als doel heeft gesteld zoveel mogelijk nieuws te brengen uit de gemeente en regio en binnen- en buitenalnd zodat inwoners snel en veelvuldig geïnformeerd worden over het nieuws ‘bij u om de hoek’.

Adverteerders wij noemen ze sponsoren hebben in de laatste jaren massaal aangehaakt mede omdat ze het gewoon leuk vinden dat wij Ander Nieuws en heel veel Sport Nieuws maken dan de reguliere media maar ook omdat de advertentietarieven zeer billijk zijn.

Verenigingen, gemeente, stichtingen, bedrijven en inwoners weten onze redactie inmiddels te vinden. Dat blijkt onder andere uit het aantal (pers)berichten dat wij dagelijks ontvangen, en het bereik mede door het aantal volgers via Social Media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest.

Iedere dag ontvangen wij berichten die we zo snel mogelijk plaatsen. Meestal dezelfde dag nog of de dag erna staan de artikelen online. Ook zijn wij vaak aanwezig bij evenementen in de gemeente en omstreken om op locatie een fotoverslag te maken. Daar gaat heel veel tijd in zitten en veel geldOm op deze manier u en onze volgers van nieuws te blijven voorzien hebben wij uw hulp nodig!

Deze week starten we een voor ons nieuwe uitdaging en voor u een nieuwe mogelijkheid om ons te steunen. Voor maar € 245,00 per jaar exclusief BTW, kan een bedrijf, stichting, instantie e.d ‘Vriend’ worden van FORZA! Apeldoorn Nieuws en Stichting Dierennood.Apeldoorn Nieuws  Dierennood

Als ‘Vriend’ heeft u recht om 2 x per jaar een redactioneel stuk, een vacature en een aankondiging van een evenement, open dag of iets wat voor u belangrijk is op onze site te laten plaatsen met linkjes en verspreiding naar alle Social Media. (Flipboard, Twitter {4800 vrienden}, Facebook {3600 vrienden} Google+ en Pinterest) + en zeer belangrijk Instagram. gerdaenarpad
Elke 245 euro die u inlegt daarvan doneren wij 45 euro door naar dierennood.nl
.

Kijk naar die kleine kopjes vol met angst. “Ik kan er niet tegen”!. (zie ook de hondjes hier beneden).

Onze Australische vriend Harold attendeerde ons op dierennood.nl en is met vele andere vrijwilligers dag in dag uit in de weer omdat ze het geld hard nodig hebben. Wij hebben zelf in huis een viszla’s en die hebben een luizeleven vergeleken met dat wat dierennood allemaal tegenkomt.

dierennood

In een bosasiel nabij Dalaman in Turkije zijn 500 honden, 150 katten en 2 ezels opgenomen. De fantastische dierenvriendin Türkan Dagdelen, heeft haar eigen huis verkocht en daar een stukje grond in de bossen van gekocht. Daar probeert zij met de weinig middelen die zij krijgt al deze dieren zo goed mogelijk te verzorgen en eten en drinken te geven. Helaas is er regelmatig niet voldoende voer voor deze dieren. Dan probeert Turkan etensrestjes van restaurants te krijgen, die ze dan in grote ketels opkookt.

Het inmiddels 72ste hulpproject is nog extremer en mocht u geen gebruik van ons voorstel willen maken en rechtstreeks dierennood.nl willen helpen bezoek dan hun website.

Vrienden van Apeldoorn Nieuws‘ en Dierennood worden prominent op onze website gepromoot door middel van een opvallende verwijzing rechts bovenin onze website. Deze verwijzing gaat naar een bericht waarin alle ‘Vrienden van Apeldoorn Nieuws en donateur van Dierennood’ vermeld worden, met een link naar een website en naar een mailadres. Hoe meer vrienden erbij komen hoe groter het belang van deze website ook voor google gaat worden en des te meer geld kunnen wij overmaken naar Dierennood.

Bij voldoende aanmeldingen zal de redactie OOK een vriendenavond realiseren waar u ook andere lokale ondernemers en vrienden kunt ontmoeten in een sfeervolle omgeving. Vandaag 19 april zijn wij gestart en de eerste personen hebben al een geldbedrag overgemaakt. Draagt u Apeldoorn Nieuws en Dierennood een warm hart toe en mogen wij u verwelkomen als vriend en als donateur van Dierennood? Doneer dan via de button. Wij kijken uit naar uw reactie! 

Wilt u niet via de button een donatie doen maar toch ons helpen op een andere manier mail ons via het contact formulier onderin deze website  Wilt u meer weten omtrent deze actie vul dan onderstaand contactformulier in en laat uw emailadres of telefoonnummer achter zodat wij contact met u kunnen opnemen. Ook kunt u rechtstreeks naar de website van dierennood.nl

Adverteren met een banner op onze site blijft uiteraard nog steeds mogelijk. De advertentietarieven kunt u vinden bovenaan de website onder de rubriek ADVERTEREN en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

(uw advertentie kan al voor  €25,– per maand 24/7 online staan, met doorlink naar uw eigen website!) op de voorpagina, berichtenpagina en bij uw club naar keuze. Ook met onze listing bovenaan in deze website plaatsen wij u met uw bedrijf in de rubriek waar u hoort. Heeft u een betere google ranking nodig dan kunnen wij daar ook bij helpen! 06 50 83 49 61

Advertenties

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: