VERDIEN 100 EURO bij Kringloop Kanaal- Zuid 298 Lieren

HOE VERDIEN JE 100 EURO CASH?

Lieren – Na ruim een jaar is Kringloopwinkel Loenen van Peter van Hoven al uit zijn jasje gegroeid. De winkel in het pand Eerbeekseweg 12 te Loenen is te klein. Van Hove zocht een andere locatie en vond die in Lieren aan het Kanaal Zuid 298, de voormalige Welkoop, en waar de antiekhandel al enige tijd gevestigd was. Hij besloot hierheen te verhuizen en vanaf 1 maart is Kringloop Kanaal-Zuid hier van start gegaan.


Van Hoven: “De oppervlakte gaat van 350 naar 700 vierkante meter. Geen lastig gesjouw meer met meubelen naar de kelder. Er is wel een zolder voor kleine spullen en aan het Kanaal Zuid kunnen ruim twintig auto’s GRATIS parkeren”.


Tevens gaat Van Hoven starten met een koerierdienst So-nyc door geheel Nederland. Dit gaat hij samen doen met zijn zoon Alin. Ook blijft hij actief met het ontruimen van woningen, zoals hij al doet bij verhuizingen en overlijden. Bij de zaak aan het Apeldoornsch Kanaal komt ook een grote opvallende wasmachine, die voorheen stond opgesteld bij Het Molenhuis. Paardendekens en andere grote goederen kunnen hier worden gewassen, terwijl er binnen koffie wordt gedronken. Omdat de werkzaamheden toenemen, gaat Van Hoven personeel aannemen. De Kringloopwinkel Kanaal-Zuid is dagelijks geopend.


kringloopwinkel-kanaal-zuid

Kringloop Kanaal-Zuid 298 Lieren Koeriersdienst SO-nyc, Kringkoop-ontruimingen, Kringkoop-grof vuil service, Kringkoop-ophaal service, Kringkoop-verhuizingen


HOE VERDIEN JE 100 EURO CASH?


Kringloop Kanaal-Zuid 298 Lieren

BRENG EEN BETALENDE ONTRUIMING AAN BIJ KRINGKOOP-ONTRUIMINGEN


Zodra de klant na de ontruiming de factuur heeft voldaan gaan ze binnen één dag deze mooie bonus van 100€ overmaken op uw rekening.

Cash/contant uitbetalen behoort ook tot de mogelijkheden. *de ontruiming moet wel het minimale bedrag van 1000,00 euro bedragen om hier voor in aanmerking te komen. Onder de 1000,00 euro keren wij 50 euro uit. *Een  bonus van 100,00€ of 50,00€ voor iedere ontruiming die u aanlevert. Kringkoop ontruimingen  gaat door heel Nederland heen van Groningen tot en met Maastricht.


Wat doet kringkoop-ontruimingen allemaal

Kringkoop-ontruimingen ontruimt woningen op afspraak bij een, overlijden, kleiner wonen, faillissementen, en vele andere zaken. Bij een ontruiming komt één van de mensen langs om een offerte te maken en om zich te informeren over wat er naast het leeghalen van de woning nog meer moet gaan gebeuren in de woning.


Dat kan o.a. zijn:

Tapijt of laminaat uit de woning verwijderen en afstorten bij de stortplaats, lijmresten van de vloer en trap verwijderen, gaten in de muren dichten, onkruid uit de tuin verwijderen en evt. kleinere reparaties uitvoeren.


De goederen die in de woning staan worden gefotografeerd en getaxeerd voordat ze naar de kringloop worden overgebracht en deze taxatie wordt uiteraard in de offerte verwerkt en in mindering gebracht op de rekening. Ze proberen met de offerte altijd de goedkoopste te zijn. Heeft u een offerte van een andere ontruimingsbedrijf dan gaan ze altijd 10 % onder de offerte zitten van het collega-bedrijf en de werkzaamheden worden gedaan uiteraard met dezelfde kwaliteit.


Kringkoop-verhuizingen:

kringloop-kanaal-zuid 298Kringkoop verhuizingen is in het leven geroepen om mensen die gaan verhuizen op een goede maar goedkopere manier te helpen met de verhuizing. Ze brengen u van te voren de bestelde verhuisdozen zodat u alles op uw gemak kunt inpakken en zodra u daar mee klaar bent komen de verhuizers met de auto om de verhuisdozen op te halen en ze naar de nieuwe woning te brengen. Zware kasten of meubels worden direct op de door u aan te wijzen plek neergezet. Evt. achtergebleven spullen in de oude woning kunnen weer worden overgebracht naar de kringloopwinkel.


Achtergebleven tapijt en vuil kan worden afgestort bij de vuilplaats, zodat u daar ook geen omkijken meer naar heeft. U kunt zich concentreren op de inrichting van uw nieuwe woning. Ze kunnen uiteraard voor een offerte en uitleg bij u langskomen om u uit te leggen hoe wij ook hiermee professioneel aan het werk gaan.


Kringkoop-Grof vuil service


Mocht u vuil hebben liggen, dat moet worden afgestort dan kan kringkoop dat allemaal voor u regelen. Ze komen met een bus het grof vuil ophalen dat door u op de afgesproken tijd is klaargezet om te vervoeren naar de vuilstort. U betaald daarvoor de zelfde kosten als dat zij moeten betalen bij de vuilstort ( wij nemen dan een conceptbon mee ). Het arbeidsloon van onze mensen berekenen wij apart boven op de concept bon.

Voor meer informatie over deze service kunt u ons uitnodigen om samen een prijs af te spreken.

Kringkoop-ophaal service:

Wij van kringkoop ontruimingen halen ook gratis de spullen bij u op die nog aan een tweede leven toe zijn, dat houdt in dat de spullen niet vies en/of beschadigd mogen zijn. Deze spullen halen wij gratis op en worden te koop geplaatst in de kringloop winkel:

Kringloop Kanaal Zuid 298, Lieren,- telefoon: 055 – 843 443 6

Koeriersdienst SO-nyc, Kringkoop-ontruimingen, Kringkoop-grof vuil service, Kringkoop-ophaal service, Kringkoop-verhuizingen

VERDIEN 100 EURO bij Kringloop Kanaal- Zuid 298 Lieren

Advertenties

Apeldoorn Nieuws Teletekst

Ondanks de mogelijkheden die de smartphone en het internet ons bieden is er nog een grote groep mensen die via NOS teletekst 818 de uitslagen van het Eredivisie voetbal bijhouden. De één om nostalgische redenen de andere vind het gewoon overzichtelijk. Door de jaren heen is het kijken naar teletekst iconisch geworden voor het bijhouden van o.a.: voetbalstanden en uitslagen. Ook kunt u gebruik maken van de UITSLAGEN Pagina HIER

Teletekst is EEN primaire nieuwsbron. Ga maar eens kijken bij redacties van de nieuwsmedia.

Daar zie je meestal grote TV-schermen hangen. Elke dag kijken wij meermaals naar de Teletekst pagina’s op het web om een beknopt overzicht te krijgen van wat er speelt in de wereld en dat bracht ons op het idee deze pagina te maken. In het geval onze nieuwsbehoefte op een bepaald moment groter is, dan zoeken we via Google News of Nu.nl,  Flipboard o.i.d. naar achtergrondinformatie.

Apeldoorn Nieuws Teletekst


Teletekst: Verkeersinformatie, Flitsers, Werkzaamheden Klik HIER

RTV Apeldoorn Nieuws

NIEUWS


Bedrijven in Apeldoorn

[powr-video-gallery id=05b55b06_1455800848051]

Wie is De Bob?


marco-taxi-055-2038000

UIT-PAGINA KLIK HIER


Bedrijven in Apeldoorn


[powr-video-gallery id=05b55b06_1455800848051]

[powr-social-feed id=1651b3c5_1504951085]

Leuk babynieuws uit de Apenheul  Denkend aan Roelof  Schoolvoetbal Apeldoorn: De Fakkel verstoort droom De Mheen


[powr-social-feed id=62653ead_1516307250]


Stand Zaterdag en Zondag DE STAND BIJHOUDEN OP NOS TELETEKST 818 zat. amateurs (894) zon. amateurs (896)


adverteren in apeldoorn

regiokrant

[powr-multi-slider id=e0d78ed9_1467745870]

SPORT - UITSLAGEN WERELWIJD - Formule 1 en MAX

[powr-rss-feed id=f7faaf81_1506609141]

Best Bekeken Video's

apeldoorn sportregiokrant

Teletekst NOS

buitenalnd

Buitenland Belangrijk Nieuws

adverteren in apeldoorn

Teletekst: Verkeersinformatie, Flitsers, Werkzaamheden Klik HIER

VIDEO Nieuws Binnen- en Buitenland

Buitenland

Teletekst: Verkeersinformatie, Flitsers, Werkzaamheden Klik HIER

[powr-multi-slider id=8479e422_1488901256]

Uitslagen Eredivisie

DE STAND BIJHOUDEN OP NOS TELETEKST 818: zat. amateurs (894) zon. amateurs (896)

Eredivisie Teletekst

Uitslagen Jupiler Leaque

Teletekst Stand Jupiler Leaque

regiokrant

 adverteren in apeldoorn

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

teletekst

error: Content is protected !!